DiscoverEU: Alejandro Espinosa

Definitivament ha sigut una sort conèixer a les persones justes en el moment just, perquè això m’ha permés anar enguany a l’Interrail que les meues cinc companyes i jo vam organitzar. És una experiència totalment recomanable, poder escollir els llocs de visita que més ens atrauen és un gran punt a favor. Es pot disfrutar de les famoses grans ciutats europees (cap d’elles sobrevalorades) però també pot uno visitar localitats més menudes, plenes d’encant igualment.

Compartir tota la una quinzena vivint amb altra gent és una manera molt fàcil de crear vincles o enfortir els que ja estaven establerts. Jo vaig tindre molta sort amb aquestes 5 xiques, que m’han fet sentir molt a gust i s’han guanyat part de la meua estima. I a elles, que ja eren amigues, espere haver-les fet gaudir també. 

Anar quinze dies amb motxilles grans, en viatjant en trens d’allò més variat i caminar i córrer molt és cansat, bastant. Però ara que ja hem tingut uns dies per reposar les forces i estem intentant superar la ressaca emocional que este viatge ens ha creat, tornaria a endinsar-me en una experiència així demà passat. Si podeu, animeu-vos! Vos valdrà la pena, creixereu molt personalment…