DiscoverEU: Clara Perigüell

Divendres 14 començàvem el nostre Interrail des de Milà, a Itàlia. Allí vam visitar diversos monuments de gran interés cultural i vam gaudir moltíssim de la gastronomia italiana. Al meu parèixer, la millor de tots els països que hem visitat. Tot seguit, vam continuar la nostra ruta passant un dia molt intens a Verona, allà vam anar a visitar les respectives cases de Romeu i Julieta. A més, vam poder gaudir de l’encant d’aquesta ciutat, així com la fortalesa i altres paratges màgics de la ciutat. Desprès d’haver visitat tota la ciutat, vam agafar el nostre primer tren nocturn, direcció Salzburg. Quina aventura més xula! Vull comentar que Salzburg fou la ciutat que més m’ha agradat de totes les que vam visitar a l’interrail. Vam passar dos dies allí i vam poder visitar la casa de Mozart, els jardins de Mirabell, el Palau de la ciutat, la catedral… entre altres. Vam trobar molt d’encant en aquesta ciutat, per l’ambient que es respirava, un ambient de poble, alegre i familiar. A més, de les impressionants vistes que es poden contemplar des de diferents punts de la ciutat. En un futur, m’encantaria poder tornar a Salzburg ja que em vaig enamorar de la ciutat i de la seua gent. Seguidament, vam continuar el nostre viatge en tren aplegant a Budapest, una ciutat amb molta història i on vam conèixer a molta gent de diferents punts tant d’Espanya com de la resta del món! Vam conèixer allà a unes xiques de Pamplona, (que també estaven fent l’interrail) i vam tornar a trobar dies desprès a Viena. Desprès d’haver visitat tant la part Buda, com Pest de la ciutat, vam anar a unes termes per a relaxar-nos i gaudir del nostre viatge al màxim. El nostre següent destí fou Bratislava. Desprès d’escoltar totes les roïnes recomanacions que ens havien dit sobre la ciutat, vam decidir visitar-la igualment, i per a la nostra sorpresa, és una ciutat molt turística, amb molt d’encant i història. Allí vam poder visitar la catedral i altres monuments històrics importants. Desprès, vam passar unes hores a Viena, on vam tindre el plaer i la sort, de poder assistir a un concert al Palau Imperial. A més, vam aprofitar per veure aquesta ciutat de nit! Aplegat aquest punt del viatge, ens vam donar compte, que aquesta aventura estava aplegant a la seua fi, i és per això, que encara vam esprémer més el temps que ens quedava junts, creant lligams impertorbables. El viatge ens ha ajudat a conèixer-se amb més profunditat, establint així l’amistat tan forta que hem creat entre nosaltres sis. Sense cap dubte, el millor d’aquest viatge per a mi han sigut ells, Maria Carmen, Mar, Alejandro, Elia i Carmen, ara ocupen un lloc enorme dins del meu cor per a sempre, els estime molt.

Vam aplegar a Suïssa entre rises i plors pels diners que ens han cobrat pel simple fet de creuar la frontera, però estar tots junts se’ns va passar prompte el disgust. En Zürich, vam poder visitar la fàbrica de Lindt, així com un llac amb aigua cristal·lina, i el casc antic de la ciutat. A més, ens vam apropar a un mirador per a veure la ciutat des de l’altura, i és preciosa! Per finalitzar el nostre viatge vam aplegar a Paris, el nostre últim destí. A Paris vam passar quatre dies, passats per aigua, però molt intensos, ja que la pluja no fou cap inconvenient per a nosaltres. Allí vam visitar la catedral de Notre-Dame, la Torre Eiffel, l’Arc del Triomf, el barri de Bonmattre, el barri llatí…A més, vam tindre la sort d’agafar un vaixell pel riu Senna, el qual ens va permetre veure la Torre Eiffel de nit! Desprès d’acabar el viatge de la millor forma possible, va aplegar el moment de la tornada a casa i dels acomiadaments…

En conclusió, he tingut la gran sort de formar part d’aquest projecte d’interrail que m’ha permès conèixer diverses cultures i conèixer l’art i història de diverses parts d’Europa! Estic molt contenta d’haver viscut esta experiència amb tanta intensitat i acompanyada de sis amics que han fet d’aquesta experiència una de les millors que he viscut, i que recordaré sempre!