Gener

Aquest mes he anat a la segona evaluació de voluntariat del Cos Europeu de Solidaritat (a Mollina, Màlaga).

Ha sigut una experiència curta, ja que sols vam tindre 3 dies per fer activitats i socialitzar entre nosaltres. Per a mí va ser suficient, encara que m’haguera agradat passar més temps amb els tutors, ja que em van pareixer tots, persones meravelloses. Em van pareixer molt graciosos, simpàtics i amables. Sobretot, es notaba que ens volien fer sentir bé i ensenyar-nos tot el que podíem necessitar per al voluntariat, al futur e inclús a la vida en general.
També vam anar a un curs on el tema era la “sensibilitat de gènere”, i va ser molt reconfortant vore que hi ha gent d’altres llocs que pot ser molt similar a tu, respecte al que ha viscut, o què també s’interessa per lluïtar contra les injusticies socials. Fer activisme, o simplement, ser conscient de la quantitat de problemes que poden haver i la seua gravetat, a voltes és molt cansat. Però sempre tenim la sort de tindre al costat gent que segur que és conscient de qualsevol inconvenient que puga viure un mateixa, i ens pot entendre.
Com bé diu el nom, és tractar temes sensibles.
El més interessant que vaig traure d’aquest curs, és com pots arribar a conectar amb una persona i conèixer-la, simplement fent una activitat o joc junts. Amb l’obligació de cooperar i d’obrir-se i expressar-se un mínim, un mateixa.