Acabant el meu projecte

Aquest mes ja s’ha acabat el menjador escolar i es el meu penúltim mes per a acabar el voluntariat del CES. El que més m’ha agradat es poder compartir temps amb els xiquets i conèixer-los un poc. I també, poder tindre la natura tan a prop.
Com a activitat de voluntaris i treballadors de l’associació, he anat a les fogueres de San Joan, a la ciutat de Valencia, amb companys que he conegut desde el principi fins al fi del voluntariat. M’ho he passat molt bé allà, principalment perquè m’agrada molt estar a la platja de nit. I he pogut passar temps un poc més de temps amb els companys. Vam vore la lluna plena, vam cremar aliments per a menjar a la foguera, vam ballar i es vam banyar un poc per la nit. Encara que jo no molt, perquè no volia després passar fred ni constipar-me.

A més, hem anat a la manifestació del orgull LGTB+, també a Valencia. No vaig estar molt de temps perquè es va allargar i jo tenia que agafar un tren de tornada, però em va pareixer entretingut poder vore la quantitat de gent que ix a reivindicar els seus drets i els de la gent que ho necessita, a més de voler divertir-se a aquest esdeveniment.

Encara que no he fet el voluntariat fora del país, o més lluny de la meua zona d’origen, i en part em quede amb típica la curiositat de com haguera sigut tot si ho haguera fet, no em senc arrepentida d’haver escollit aquesta opció perquè pense que m’ha dut moltes experiencies bones i de creixement personal. A més de records feliços que mai vull oblidar.